Eventing Plus
by Suzanne Bouten
Welkom
Even voorstellen
Für meine Deutsche Reiterfreunde
Instructie
Crosstraining
Ruiteropleiding Eventing 2019
Info & aanmelden crosstrainingen
Data crosstrainingen
Crossterreinen
Privé dressuur- & springlessen
Contact
Privacyverklaring
Links
Crosstraining
Regelmatig geef ik crosstrainingen op diverse locaties in en rondom Limburg. Deze trainingen zijn voor echte beginners tot meer gevorderden op L/M niveau. Deze trainingen zijn natuurlijk ook voor jachtruiters uitermate geschikt om zich goed voor te bereiden op het springen van natuurlijke hindernissen of bijvoorbeeld hunter trials.

Tijdens de crosstrainingen vind ik het belangrijkste dat de ruiter een goede zit & balans heeft (zodat deze het paard niet stoort en kan ondersteunen als er eens iets niet helemaal volgens plan gaat: vertrouwen voor paard) en het paard gehoorzaam is (zodat de ruiter weet dat zijn paard correct reageert als dat nodig is: dit geeft de ruiter vertrouwen). Als dit klopt heb je een goede basis en kun je eraan gaan werken om samen als combinatie ervaring en vertrouwen in elkaar op te bouwen. Alleen op deze manier leg je een goede basis voor te crossen; door steeds een beetje grenzen te verleggen zonder het wederzijdse vertrouwen te beschadigen.

De trainingen vinden op verschillende terreinen plaats waardoor de combinaties steeds weer nieuwe hindernissen en omstandigheden tegenkomen. Op deze manier wordt ook weer aan een goed zelfvertrouwen gewerkt waardoor de combinatie uiteindelijk zo goed mogelijk is voorbereid op SGW- en eventing wedstrijden.

Klik
hier voor de actuele data & locaties. De voorwaarden voor deelname aan de crosstrainingen en kosten hiervan vind je hier.


Indoor crosstrainingen Reuver 14/15 januari 2017
met extra Bixie hindernissen
 

Indoor crosstrainingen Reuver 14/15 januari 2017
met extra Bixie hindernissen              Crosstraining in Diepenbeek België
 
 


Crosstraining in Diepenbeek België

Crosstraining bij Hermkushof Merselo